Book1gartner - Hæk

Skal vi levere og plante dine hækplanter?

Book1Gartner i Odder, Skanderborg, det sydlige Aarhus og omegn

Vi er stolte af at tilbyde en bred vifte af tjenester, herunder levering og plantning af forskellige buske og hække, der kan forbedre skønheden og funktionaliteten af din have. Bøg, Liguster og Kirsebærlaurbær er nogle af vores mest populære.

Når du vælger Book1Gartner som din anlægsgartner, kan du forvente en omfattende service, der inkluderer to servicebesøg med Gro Garanti i 12 måneder. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi stræber altid efter at levere de bedste resultater.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vores erfarne team står klar til at rådgive dig om, hvordan Book1Gartner kan forvandle din have til et smukt og funktionelt udendørs rum, der passer til dine behov og ønsker. 

Bøg (Fagus sylvatica)

Størrelse: 100-120 cm

Bøg er kendt for deres smukke løv og tætte vækst, der giver privatliv og skygge i din have. Vores erfarne team kan levere og plante bøg på en måde, der sikrer deres sunde udvikling.

Liguster (Ligustrum vulgare)

Størrelse: 100-120 cm

Ligusterhække er ideelle til at skabe en naturlig skærm omkring din ejendom. Vi kan hjælpe med at etablere tætte og veltrimmede ligusterhække, der passer perfekt til din have. 

Kirsebærlaurbær (Prunus laurocerasus)

Størrelse: 80 cm

Kirsebærlaurbær er en smuk og robust busk, der kan bruges til at skabe tætte og grønne områder i din have. Vi sikrer, at dine kirsebærlaurbær er sunde og frodige.

12 måneders Gro Garanti

Drypslanger obligatorisk
kr. 12,-/m

Grogaranti til løvspring
(12 mdr.)

Kontakt Book1Gartner

Book1Gartner kan hjælpe med både små og store projekter i haven og udeområdet, samt anlægning af en helt ny have, hvis der er brug for det. Søren står klar til at hjælpe dig med dine haveprojekter hele året rundt, så tøv ikke med at ringe til ham på tlf. 40 60 43 21