Book1gartner

Book1Gartner

Din anlægsgartner i Odder, Skanderborg, det sydlige Aarhus og omegn

12 måneders Gro Garanti

Få opfyldt dine havedrømme

Book1Gartner_Søren

KONTAKT SØREN PÅ tlf. 40 60 43 21

Anlægsgartner i Odder med mere end 40 års erfaring

Søger du en anlægsgartner i nærheden af Odder, Skanderborg eller det sydlige Aarhus, så er der god grund til at vælge Book1Gartner. Søren Lauridsen, som står bag Book1Gartner, har mere end 40 års erfaring i branchen, og hans fokus er altid på kvalitet og god service.

Som anlægsgartner kan Søren hjælpe med både små og store projekter i haven og udeområdet, samt anlægge en helt ny have, hvis der er brug for det. Søren har en indgående viden om de forskellige sorter og står klar, til at hjælpe med dine haveprojekter hele året rundt.

Book1Gartner

- til små og store haveopgaver

Bestil en gartner

Når kontakter os vedrørende dit haveprojekt, så vil vi først og fremmest komme hjem til dig og besigtiger opgaven samt tager en snak med dig om dine ønsker. Dette gør vi af en eller to omgange, afhængigt af omfanget af opgaven. 

Skal vi plante din hæk?

Vi er stolte af at tilbyde en bred vifte af tjenester, herunder levering og plantning af forskellige buske og hække, der kan forbedre skønheden og funktionaliteten af din have.

Gartneren kommer ud

Når du får lavet et projekt gennem vores Book1Gartner anlægsgartnerservice, får du altid 12 måneders grogaranti. Når vi er færdig med arbejdet i din have, kommer vi ud og tjekker op med løbende mellemrum, for at sikre os, at alt ser ud, som det skal.
Vælg Book1Gartner, en anlægsgartner fra Odder, med fuld sikkerhed.

Dine ønsker

Hos Book1Gartner anlægsgartnerservice kan vi hjælpe med alt fra tilplantning af have, opsætning af terrasser og hegn til etablering af bålpladser samt opsætning af hobbydrivhuse. Kort sagt sørger vi for at optimere din have efter dine ønsker, så du kan få mest muligt ud af den.

Kontakt Book1Gartner

Book1Gartner kan hjælpe med både små og store projekter i haven og udeområdet, samt anlægning af en helt ny have, hvis der er brug for det. Søren står klar til at hjælpe dig med dine haveprojekter hele året rundt, så tøv ikke med at ringe til ham på tlf. 40 60 43 21