Havecenter

My Family Garden havecenter i Odder

My Family Garden er et familiedrevet havecenter i Odder. Det kombinerede plante- og havecenter har eksisteret i 18 år og fra begyndelsen og helt frem til i dag har fokus været på at levere god service og kompetent rådgivning til vores kunder. Besøger du vores havecenter i Odder, får du således gavn af mange års erfaring og indgående viden om ideel pasning og pleje af havens planter, buske og træer.

Bredt udvalg

Oplev det brede udvalg i vores havecenter

Trænger du til fornyelse i din have, eller vil du tilføre et ekstra strejf af farve til dine udeområder, så er der god grund til at gå på opdagelse i vores udvalg af haveplanter i høj kvalitet. Vi sørger for løbende at udvide vores sortiment, så vi kan tilbyde et bredt udvalg til vores kunder, der matcher årstiden.

Skulle du være på udkig efter en specifik plante, som du ikke finder i sortimentet, så kontakt os gerne med din forespørgsel. Vi kan nemlig skaffe langt de fleste haveplanter hjem til afhentning i vores havecenter i Odder. Vi står også gerne for at levere og plante dine nye buske og træer. De er nøje udvalgt og i høj kvalitet, og med grogaranti er du samtidig sikker på, at de gror, som de skal. 

Dit lokale havecenter i
Odder, Skanderborg og omegn

Du finder My Family Garden havecenter på Rude Havvej 10 i Odder, og det er således også i overkommelig afstand fra Skanderborg og omegn. På vores plantecenter i Odder producerer vi også mange egne produkter såsom tomat- og agurkeplanter. Vi kan således stå 100% inde for kvaliteten, og vi har altid grogaranti.

Vores havecenter er sæson åbent i marts – juli. Vi er dog altid leveringsdygtige på planter. I perioden holder vi åbent både i hverdage og weekender samt i helligdage. Så du har altid mulighed for at kigge ind forbi, hvis du søger ny inspiration til din have.